اهم اخبارتجارتصادرات و واردات

۱۶۰۰ میلیارد تومان جوایز صادراتی در لایحه بودجه سال ۹۷ پیش بینی شد/ خودرو سازها را به خرید بیشتر از تولیدکنندگان لاستیک داخلی تشویق کردیم

به گزارش تولید آنلاین محمد شریعتمداری پس از بهره برداری از طرح توسعه صنایع لاستیک یزد در گفت‌و‌گو با خبرنگاران افزود: طرح توسعه تولید لاستیک با ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری راه اندازی شده است. این واحد ۹ هزار حلقه در روز و نزدیک به سه میلیون حلقه در سال با وزنی حدود ۳۰ هزار تن را تولید می کند.
وی با بیان اینکه اشتیاق سرمایه گذاران به تولید نشانگر امید آن‌ها به بازار و آینده تولید است، تصریح کرد: نرخ حمایت از تولید داخل در مقابل واردات خارجی ۲۶ درصد است که در مقایسه با نرخ سایر کشورهای دنیا نرخ بسیار مطلوبی است. پیشنهادات تولید کنندگان نیز در کمیسیون ماده یک در حال بررسی است و امیدواریم برای حمایت بیشتر از تولید داخل ( بدون اینکه رقابت از بین برود) تعرفه را بالاتر ببریم تا از تولید داخلی لاستیک نیز حمایت شود.

خودرو سازها را به خرید بیشتر از تولیدکنندگان لاستیک داخلی تشویق کردیم
شریعتمداری با اشاره به دیگر اقدامات در زمینه حمایت از تولید کنندگان لاستیک داخلی گفت: در ماه‌های اخیر واحدهای تولیدی خودرو ساز را به خرید بیشتر از واحدهای تولیدی لاستیک داخلی مشتاق کردیم تا به جای استفاده از لاستیک خارجی از لاستیک ارزشمند داخلی که تحت لیسانس در بازار داخلی ایران تولید می شود، استفاده کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه امید در دل مردم یزد برای توسعه صنعتی فراهم است، ادامه داد: بیش از چهار هزار و ۲۰۰ تقاضای صدور جواز تأسیس واحدهای صنعتی جدید در این استان وجود دارد که این میزان در ده ماهه امسال نسبت به ده ماهه مشابه پارسال ۱۳ درصد افزایش داشته است و نشانگر امیدواری فعالان اقتصادی و تولید کنندگان به آینده بازار و تولید است.
شریعتمداری با اشاره به در نظرگرفتن جوایز صادراتی برای ورود به بازارهای بین المللی در لایحه بودجه سال ۹۷، افزود: یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان جوایز صادراتی در لایحه بودجه سال ۹۷ در نظر گرفته شده که به تصویب کمیسیون تلفیق نیز رسیده است و امیدواریم به تصویب مجلس شورای اسلامی نیز برسد. جوایز صادراتی به واحدهای تولیدی به خصوص واحدهای تولیدی صادرات گرا پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه در بودجه ۹۷ پیش بینی کردیم که واحدهای تولیدی صادرات گرا بتوانند از منابع بانکی سرمایه ثابت و سرمایه در گردش با نرخ های ارزانتر بهره بگیرند، گفت: امسال با مخلوطی از منابع موجود در صندوق توسعه ملی و بانکها تا حدود ۱۳.۵ درصد نرخ سود تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی صادرات گرا را کاهش دادیم که کافی نیست و باید قدمهای بیشتری برداشته شود. بر همین اساس به مجلس پیشنهاد دادیم تا یارانه سود تسهیلات اعطایی را برای واحدهای تولیدی صادرات گرا تقدیم کنیم.
وزیر صنعـت، معدن و تجارت با اشاره به پیشنهاد افزایش سرمایه بانک‌ها در لایحه بودجه ۹۷ ، افزود: با تصویب آن بانکها به کفایت سرمایه می‌رسند و قدرت وام دهی بیشتری پیدا خواهند کرد و مشکل سرمایه در گردش واحدهای تولیدی رفع خواهد شد.

اشتراک گذاری در فارس توییتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا