استان هااقتصادبازارحمل و نقلخودروصنعت و معدنمرکزی

۲ هزار و ۴۰۰ ماشین راهسازی در هپکو اراک ساخته می شود

مدیرعامل شرکت هپکو اراک گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی به منظور تامین تجهیزات ستاد مدیریت بحران، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، شهرداری ها و دهیاری های کشور در این شرکت ساخته می شود.
به گزارش تولید آنلاین، غلامرضا صادقیان روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این قرارداد از مصوبات سفر دولت یازدهم به استان مرکزی است که از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: این قرارداد پس از امضای وزرای کشور، صنعت، معدن و تجارت و راه و شهرسازی لازم الاجرا است که پیش بینی می شود تا هفته آینده این مهم عملیاتی شود.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک اظهار داشت: این قرارداد به مدت پنج سال برنامه ریزی شده که کارخانه هپکو باید به صورت دوره ای و سالانه ماشین آلات را به سازمان ها و وزارتخانه های بهره بردار تحویل دهد.
وی اعتبار مصوب شده سال اول این قرارداد را چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این قرارداد به عنوان برنامه های بلندمدت هپکو تدوین شده که برای مدت پنج سال فعالیت این شرکت مادر تخصصی تضمین می شود.
صادقیان با بیان اینکه مدیریت جدید هپکو از ۳۱ خرداد ماه امسال فعالیت خود را آغاز کرد، افزود: زیر ساخت ها، تجهیزات و عوامل تولیدی شرکت هپکو از سوی کارشناسان و هیات مدیره جدید شرکت مورد ارزیابی قرار گرفت و بر این اساس ساخت ۴۰۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی به ارزش بیش از سه هزار میلیارد ریال هدفگذاری شد.
وی اضافه کرد: برای به حداکثر رساندن تولید و عملیاتی کردن برنامه های هدفگذاری شده دریافت تسهیلات بانکی در دستور کار مدیریت شرکت قرار گرفته که در این راستا ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات برای تامین مواد اولیه ١١۵ دستگاه محصولات ناقص و ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات برای تولید بخشی از ٣٠٠ دستگاه( ١۵٠ دستگاه سازمان راهداری کشور و ساخت ١۵٠ دستگاه جهت فروش آزاد) از بانک های عامل درخواست شده است.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک در خصوص تسهیلات ۹۰۰ میلیارد ریالی مصوب کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور نیز گفت: در ۲ سال گذشته حدود ۳۰۰ میلیارد ریال از این تسهیلات برای پرداخت حقوق معوقات پرسنل هپکو دریافت شده است.
وی بیان کرد: رویکرد مدیریت جدید شرکت هپکو پرداخت حقوق کارگران در نتیجه تولید و فروش محصولات است و با همین رویکرد تا چهار ماه آینده حقوق پرسنل هپکو به روز می شود.
وی با بیان اینکه در زمان تحویل شرکت (۳۱ خرداد) مشکلات بسیاری وجود داشت، عنوان کرد: علاوه بر این که شرکت در رکود قرار داشت تمامی حساب های ریالی و ارزی شرکت نیز مسدود شده بود که با پیگیری های مدیریت جدید، مدیریت ارشد استان و همکاری دستگاه قضا حساب های شرکت باز و فعالیت از سر گرفته شد.
صادقیان ادامه داد: تعهداتی درقبال سازمان راهداری و شهرداری و دهیاری های کشور وجود داشت که به دلایل مختلف در سال های گذشته انجام نشده بود، که امروز در گام اول با سازمان راهداری وارد مذاکره شدیم تا خرید ١۵٠ دستگاه ماشین آلات گریدر و لودر انجام گیرد و سفارش ساخت ۶٠ دستگاه نهایی شده است و در مرحله ترک تشریفات است که در حال حاضر ۲ دستگاه ساخته و تحویل استان خراسان شمالی شد.
مدیرعامل شرکت هپکو با اشاره به ورود به عرصه طرح های سنگین نیروگاهی و نفت و گاز در کنار تولید ماشین آلات راهسازی نیز اظهار داشت: بر اساس برنامه های تدوین شده از سوی مدیریت جدید شرکت هپکو تا پایان امسال شرکت به به صورت کامل احیا و وارد چرخه تولید می شود.
وی یادآوری کرد: برنامه های تدوین شده از سوی مدیریت جدید شرکت زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان اراکی را فراهم کرده که به زودی واجدین شرایط در این شرکت به کار گرفته می شوند.
صادقیان بیان کرد: علاوه بر نیروی کار جدید، افرادی که با استفاده از قانون فعالیت سخت و زیان آور و با ۲۰ سال سابقه کاری از شرکت بازنشست شده اند نیز به عنوان گروه های مشاور در شرکت به کار گرفته می شوند تا داشته های علمی و تجربیات کاری خود را به نسل جوان منتقل کنند.
وی یادآوری کرد: یک تیم کارشناسی از سوی شرکت هپکو برای ارزیابی گمرکات نقاط مختلف کشور با هدف جلوگیری از واردات ماشین آلات راهسازی تشکیل شده که بر اساس فعالیت این گروه به تازگی ۴۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهسازی هنگام ورود به کشور شناسایی و به وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش شد.
مدیرعامل شرکت هپکو اراک در خصوص معوقات شرکت هپکو نیز گفت: مجموع معوقات هپکو به بانک های تجارت، ملی، مسکن، دی و کشاورزی است که از سوی مدیریت این شرکت به مدت یکسال تنفس درخواست شده است.
وی در خصوص تعطیلات تابستانی شرکت هپکو نیز گفت: بخش عمده ای از نیروی های این شرکت هفته گذشته به تعطیلات تابستانی فرستاده شدند و بخشی نیز بعد از مراجعت گروه اول به تعطیلات می روند و این مهم کوچکترین وقفه ای در فعالیت هپکو ایجاد نکرده است.
شرکت هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی تاسیس و از سال ۱۳۵۴شروع به فعالیت کرد.
شرکت هپکو اراک در حال حاضر ۲۵ نوع ماشین آلات راه سازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی از جمله ژاپن، آلمان، سوئد تولید می شود.
کارخانه هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
از دی ماه سال ۹۵ بازگرداندن این کارخانه به سازمان خصوصی سازی ایران پیگیری شد تا اینکه پیشنهاد واگذاری این کارخانه به شرکت هیدرواطلس ساوه عنوان و بهمن ماه همان سال، قطعی شد.
پس از عملکرد نامناسب یکساله شرکت هیدرواطلس، این شرکت خرداد ماه امسال از سازمان خصوصی سازی بازگردانده شده و مدیریت جدید واگذار شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا