اهم اخبارکشاورزی و صنایع غذایی

خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ۴۰ تا ۵۰ درصد استفاده می‌شود که قیمت پایین‌تری در مقایسه با سایر محصولات مشابه دارد.

دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی با بیان اینکه ۹۰ درصد مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی از منابع داخلی تامین می‌شود؛ گفت: ۸ تا ۱۰ درصد مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی از خارج از کشور می‌آید.
به گزارش تولیدآنلاین به نقل از  اگروفودنیوز، دکتر مجید افلاکی دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی در نشست سومین دوره نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته (میتکس ۲۰۱۸) اظهار کرد: نمایشگاه‌ها پایگاه ارتباط فنی و علمی در داخل کشور و با سایر کشورها هستند و نمایشگاه فرآورده‌های گوشتی حلال برای صنعت ما اهمیت بالایی دارد.وی افزود: قرار است این نمایشگاه به توسعه صادرات غیرنفتی کمک کند و همانطور که در سالهای ابتدایی از این نمایشگاه استقبال خوبی به عمل آمده می‌تواند به صادرات غیرنفتی کشور کمک کند.

دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران با بیان اینکه سالانه ۵۰۰ هزار تن انواع فرآورده‌های گوشتی در کشور تولید می‌شود ادامه داد: در دو سال گذشته قیمت فرآورده‌های گوشتی به طور متوسط ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش داشته است که دلیل آن تورم موجود در کشور و افزایش قیمت مواد اولیه مانند گوشت قرمز است.

وی یادآور شد: در سالهای ۹۳ تا ۹۵ قیمت گوشت قرمز نزدیک به صددرصد افزایش یافته که این امر تاثیر زیادی بر قیمت تمام شده فرآورده‌های گوشتی دارد.

دکتر افلاکی افزود : ۹۰ درصد مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی از منابع داخلی تامین می‌شود؛ ۸ تا ۱۰ درصد مواد اولیه فرآورده‌های گوشتی که از خارج از کشور می‌آید ۹۷ درصد آن مربوط به کشور برزیل است.

وی با بیان اینکه برای سال آینده در صورت عدم افزایش قیمت مواد اولیه برنامه‌ای برای تغییر قیمت‌ها نخواهیم داشت تصریح کرد: در صورتی که مواد اولیه در صنعت فرآورده‌های گوشتی تغییر کند به تبع ما نیز مانند سایر صنایع قیمت‌های خود را تغییر می‌دهیم.

فرآورده های خمیر مرغ  با بسته بندی زرد رنگ عرضه می‌شود

دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران همچنین در پاسخ به سوال دیگر تسنیم درباره استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی گفت: خمیر مرغی که تنها در چارچوب کارخانجات فرآورده‌های گوشتی تولید شده باشد در همان روز اجازه مصرف دارد و براساس ابلاغیه مشترک سازمانهای غذا و دارو و استاندارد ورود خمیر مرغ از خارج از کارخانه فرآورده‌ گوشتی تولید کننده سوسیس و کالباس ممنوع شده است.

دکتر افلاکی گفت: مصرف خمیر مرغ در صنایع فرآورده‌های گوشتی زیر نظر سازمان غذا و دارو استفاده می‌شود و این محصول به قیمتی پایین‌تر از سایر فرآورده‌های گوشتی در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه فرآورده‌های گوشتی که در آنها از خمیر مرغ استفاده شده باشد لیبل مخصوص نصب می‌شود گفت: براساس دستورالعمل موجود فرآورده‌های گوشتی که در آنها از خمیر مرغ استفاده شده است علاوه بر اینکه لیبل بر روی آنها نصب می‌شود رنگ پوشش آن نیز زردرنگ و متفاوت از سایر فرآورده‌های گوشتی است تا مصرف کنندگان از وجود خمیر مرغ در آن مطلع شوند.

دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران یادآور شد: خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ۴۰ تا ۵۰ درصد استفاده می‌شود که قیمت پایین‌تری در مقایسه با سایر محصولات مشابه دارد.

گسترش بازار های هدف صادرات فرآورده های گوشتی ایران

بنابراین گزارش، هرمز مهبد مدیر نمایشگاه  محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته «میتکس» نیز در این مراسم: تفکیک بخش افزودنی‌ها، جذب بازدید کنندگان عام، برگزار سمینارهای تخصصی برای بازدیدکنندگان عام باهمکاری سازمان دامپزشکی و تغییرات و نحوه ثبت‌نام از جمله مهمترین تفاوت‌های سومین نمایشگاه «میتکس» به شمار می‌رود.

وی افزود: اختصاص بخش مجزا به فعالیت بخش افزودنی‌ها و حمایت انجمن تولیدکنندگان افزودنی‌ها از نمایشگاه میتکس از جمله مهمترین ویژگی‌های این نمایشگاه به شمار می‌رود.

مدیر نمایشگاه میتکس یادآور شد: تجربه موفق کارگاه آموزش قصابی خانگی در دومین دوره نمایشگاه باعث شد تا برنامه‌ریزی گسترده‌تری برای ایجاد جذابیت با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مسابقات با استفاده از چهره‌های مطرح ایرانی و بین‌المللی برای مخاطبین عام صورت پذیرد.

وی گفت: برگزاری سمینارهای تخصصی با محوریت اصلاح الگوی مصرف انواع گوشت (قرمز و سفید) و فرآورده‌های گوشتی و معرفی محصولات سلامت‌محور توسط سازمان دامپزشکی از جمله تغییرات در راه برگزاری سومین نمایشگاه میتکس محسوب می‌شود.

مهبد با بیان اینک که ورود به بازارهای منطقه و هدایت بازارهای منطقه از طریق ملاقات با متخصصان به ترتیب شعارهای اولین و دومین دوره نمایشگاه بود، گفت: گسترش بازارهای هدف شعار و هدف اصلی سومین دوره نمایشگاه محصولات پروتئینی (حلال) و صنایع وابسته است.

بنابراین گزارش سومین دوره نمایشگاه محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته (میتکس ۲۰۱۸) با تغییرات مهم و با شعار گسترش بازراهای هدف آذرماه سال ۹۷ برپا می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا